آیا استارتاپی بودن شغل است؟

رسانه
2020/12/29 دسامبر
100st.ir/9969
کپی شد
استارتاپ، منتورینگ، منتور، راهبر، سرمایه گذاری استارتاپی، آیت حسینی

 

مصاحبه ای با آیت حسینی از راهبران کافی نشونی

آیت حسینی، کارشناسی ارشد سازمان مدیریت صنعتی و دانشگاه شهید بهشتی را دارد، دوره‌های متعددی را در رشته‌های MBA-Marketing، Strategy، EMBA و مدیریت فناوری گذرانده و در کارگاه‌های تخصصی آن‌ها شرکت کرده است. حسینی تجربه کار در زمینه‌های مختلفی را داشته و در بانک آینده و انصار، فناپ و شناسا سابقه کار دارد و در حال حاضر مدیریت شرکت نشانه (این شرکت در زمینه تحلیل، مشاوره، ساخت و بازآفرینی کسب و کارها فعالیت دارد و به آن‌ها کمک می‌کند تا به شهود و درک بهتری به وضعیت کسب و کار خود رسیده و بتوانند موقعیت کسب و کار و بازار آن را بهتر شناخته و ضعف‌های گذشته را شناسایی کنند تا بتوانند گام‌های توسعه کسب و کارشان را محکم بردارند) را بر عهده داشته و چند سالی است که بر تحلیل و مشاوره کسب و کارهای نوآورانه متمرکز شده‌ است. علاوه بر آن، ایشان به عنوان منتور و راهبر در 100 استارتاپ فعالیت می‌کنند.

نشونی رویاهات از راه بلدها بپرس

تحقیقی که تک کرانچ (tech cruch) درباره استارتاپ‌های نیویورکی انجام داده، بیانگر آن است که حدود 33 درصد از استارتاپ‌هایی که توسط منتورها، مشاوره و راهبری دریافت می‌کنند، تبدیل به کسب و کارهای موفقی شده‌اند. در این راستا 100 استارتاپ با راه اندازی کافه نشونی در کنار رویدادهای سرمایه گذاری سکوی پرتاب، فرصت مشورت و منتورینگ با فعالان اکوسیستم استارتاپی را برای تیم‌های خود فراهم کرده است. در اولین رویداد کافه نشونی که در تابستان 99 و در حاشیه سکوی پرتاب تهران برگزار شد، مصاحبه‌ای با آیت حسینی به عنوان یکی از راهبران و منتورها و از فعالان اکوسیستم استارتاپی در 100 استارتاپ انجام شد که در ویدیو زیر ‌می‌توانید آن را ببینید.